Luk døren op til inspirerende møder, stærke relationer og socialt ansvar

Har du lyst til at være en del af en klub som tilbyder et fælleskab for selvstændige og ledere fra erhvervslivet.

Så kunne du overveje at besøge Amager Rotary Klub som er en klub hvor vi bruger fælleskabet til at:

Hente inspiration, information og oplevelser

På vores møder er der som oftest en oplægsholder. Temaet for oplæggene spænder vidt. Naturligt nok har det ofte relation til erhvervslivet, men kan også tage udspring i andre emner. En del møder foregår ude på virksomheder eller andre steder som åbner dørene for os.

Det betyder, at når du går fra et møde i Amager Rotary Klub er du altid blevet inspireret og en oplevelse rigere.

Opbygge stærke relationer

Klubbens styrke og handlekraft bygger på, at vi involverer os i hinandens liv. Vi giver os tid til at udvikle stærke relationer og venskaber med de andre klubmedlemmer. Hvis du har lyst til at udvide dit netværk, både på et forretningsmæssigt og personligt plan, er Amager Rotary Klub et rigtig godt sted at begynde.

Tage et socialt ansvar

For at fungere som medlem i klubben er det afgørende at du har lyst til at bidrage med det du kan. Ikke blot i forhold til klubbens fællesskab, men også i forhold til de sociale projekter som vi støtter. Klubbens sociale arbejde og velgørenhed rækker fra at bidrage til global udryddelse af polio til at støtte svage børn og familier på lokalt plan.

Klubbens møder finder sted hver tirsdag kl. 17.00 i Restaurant Royal – Royal Golf Club, Center Boulevard 4, 2300 København S..

Vi er en åben klub uden hemmelige ritualer. Det betyder at næsten alle møder er åbne for alle.

Hvis du har lyst til at deltage kræver det blot at du kigger på vores mødekalender her: http://www.rotarynyt.dk/distrikter/distrikt1470/klubber/amager/

Når du har fundet ud af hvilket møde du ønsker at deltage i, skal du blot sende en mail til vores præsident Løkke Munk Kirkegaard på info@clearvision.dk

Så får du tilsendt en bekræftelse samt orientering om de praktiske detaljer.

Vi glæder os til at se dig.