Hjælp voldsofre

Amager Rotary Klub har været aktiv under etableringen af Hjælp Voldsofre’s lokalafdeling i København. Direktør Jørgen Plæhn fra klubben er også blevet medlem af Hjælp Voldsofre’s bestyrelse.

Når man bliver udsat for vold, røveri, voldtægt eller andre seksuelle overgreb kan der ske store omvæltninger i ens liv. Man er sjældent forberedt på, hvad man skal gøre. Vejen igennem systemet synes uoverskuelig; hvad kommer der til at ske nu, hvem skal jeg kontakte, og hvordan kommer jeg videre med mit liv? Ofte har man ikke overskuddet til disse ting, men vi kan hjælpe dig. Behovene for hjælp efter et overfald er som sagt individuelle, og vi møder dig der, hvor du er og giver dig den hjælp, du har brug for.

Læs mere om Hjælp voldsofre ved at klikke på deres logo herunder
hjvo_logo