Ønsketræet

Ønsketræet er vores juleprojekt

Kort fortalt handler det om at give personer, som ikke har det nemt i dagligdagen, en uventet gave til jul.

Vi samarbejder med organisationen Barnets Glæde, som udvælger hvem der skal have mulighed for at ønske en gave fra ØnskeTræet. Amager Rotary Klub har ingen personlige informationer om den enkelte. Den eneste måde vi kender personen, er ved et ID nummer, som vi har modtaget fra Barnets Glæde.

Det hele forgår ved at Barnets Glæde giver os en liste med ønsker til de enkelte personer. Derefter hænger Amager Rotary Klub ønskerne op på ØnskeTræet i Fields. De kunder som kommer forbi træet har så mulighed for at tage en ønske fra træet, købe gaven, pakke den pænt ind og så aflevere den i informationen.
Amager Rotary Klub samler så alle gaverne og leverer dem videre til Barnets Glæde, som til sidst deler dem ud til de endelige modtagere.

Hele processen er frivilligt arbejde fra både Barnets Glæde og Amager Rotary Klub.